24 de julio. Sopar a la fresca.Dona Sana participa en las actividades del Proyecto de Intervención Comunitaria Intercultural en el barrio de Santa Catalina

imagesCA1S70HS

PROGRAMACIÓ D’ESTIU A SANTA CATALINA I ES JONQUET

UNA MAR PLENA DE VIDA!

 

Des de fa un mesos els barris palmesans de Santa Catalina i es Jonquet es mouen per la convivència i la cohesió social. Després que el passat mes d’abril se celebràs una multitudinària Festa per a la convivència al barri del Jonquet i al parc de sa Feixina, un gruix important d’entitats i de serveis del barri han decidit ajornar una mica les vacances per preparar una programació d’estiu sota el lema ‘Una mar plena de vida!’

L’objectiu d’aquesta programació és el de promoure el contacte i la participació dels veïns i de les veïnes d’ambdós barris per tal d’aconseguir una convivència enriquidora i intercultural. La iniciativa, que compta amb la implicació d’una dotzena d’entitats, es va començar a impulsar el passat 22 de juny amb la realització d’un Circ de la Vida al centre evangèlic del barri, en què hi participaren aproximadament 300 persones que pogueren gaudir de diversos tallers i de diverses actuacions que engrescaren de bon de veres petits i grans.

Per a finals de juliol es té prevista la segona activitat d’aquesta programació que consistirà a fer un sopar a la fresca i en la projecció de la pel·lícula Big Hero 6, al parc de sa Feixina de Palma. El dia triat per gaudir d’aquesta agradable vetllada és el proper divendres 24, de les 20.00 a les 23.30 hores, aproximadament.

Finalment, pel setembre, Santa Catalina i es Jonquet volen acomiadar l’estiu i, per això, el dissabte 12, al CEIP Rei Jaume I, nins i famílies podran gaudir d’una estona d’animació infantil i d’una sessió de zumba intercultural per acabar el dematí amb un aperitiu, organitzat per l’associació de restauradors de Santa Catalina, que ens ajudarà a agafar forces de cara a l’inici del curs escolar.

L’acció s’emmarca dins el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural desenvolupat per l’associació GREC, l’Ajuntament de Palma i l’Obra Social “la Caixa” als barris palmesans de Santa Catalina, es Jonquet i Son Roca. Aquesta iniciativa és una aposta de la ciutat per al foment de la convivència i la cohesió social, per tal d’afavorir el desenvolupament local i millorar les condicions de vida de totes les persones que viuen en el territori. En aquest sentit, es planteja mantenir, millorar i establir noves relacions entre ciutadania, recursos tècnics i administracions. Així, aquests tres actors de la vida comunitària esdevenen protagonistes i subjectes del seu propi procés de desenvolupament social i de millora de la convivència local.

 

Per a més informació o contacte:

Pau Alomar: 657 995 962

Carles Vecina: 607 472 622