Rechazo anuncio machista en Revista Perlas y Cuevas

El Col.lectiu de Dones de Llevant i l’Assemblea Antipatriarcal de Manacor manifestam:

1.- La condemna enèrgica de la portada i contingut de la revista Perlas y Cuevas   on s’utilitza la dona com a objecte per fer publicitat de la festa de Sant Antoni. Es inaceptable el tractament i el text, exemples de masclisme groller, curtor extrema i falta de respecte a les festes populars i tradicions.

2.- És patent la involució respecte als drets i consideració de les dones. Mai s’haurien atrevit a fer el matexi amb el cos de l’home.

3.- A més del masclisme també es clara una conducta racista pel tractament de les dones estrangeres, considerades venals i les dones locals, considerades unes reprimides.

4- Ja hem denunciat el fet davant l’Institut Balear de la Dona que de forma immediata ho enviaran a l’Observatorio de la Imagen de las Mujeres.

5.- Hem demanat al Patronat de Sant Antoni que faci pública la seva condemna en defensa del sentit de la festa i dels drets de les dones.

6.- Demanam la retirada inmediata de la revista i que el nom d’Antoni Ferrer Vallespir sigui conegut per tot el poble perquè els fets tenen autor,  que o bé són els autors materials o bé els qui toleren o fomenten aquestes conductes oioses.

Per altra banda, és bo recordar que la mateixa revista tenia publicitat de prostíbuls.

No descansam, el patriarcat s’infiltra i ho contamina tot, mereix ja FOC I FUM de valent.